Telefonski pozivi su ključna karta vođenja svakog posla. Ukoliko ste srećne ruke, izvući ćete odličnu kartu, ukoliko Vam ne ide, pozivi Vam mogu ukrasti vreme, energiju i fokus sa mnogo važnijih zadataka. Ipak, pozivi, upijali oni vreme ili ne, realno su od ključne važnosti za pružanje dobre usluge i ne smeju se zanemariti. U tom ciilju, sve više kompanija za prioritet bira postavljanje sistema call centara kojima mogu da upravljaju obučeni telefonski agenti.

Korišćenje call centra kao produžetka Vašeg poslovanja, očigledno je boli izbor od održavanja agonije zvonjave u kancelariji. Možda je vreme da razmislite da uradite ovo za svoju kompaniju i za sebe?

5 RAZLOGA ZAŠTO JE KORIŠĆENJE CALL CENTRA PRAVI IZBOR ZA VAS

1. Mogućnost odgovora na pozive 24 sata dnevno, 7 dana u nedelji

Sa velikim brojem sposobnih i visoko obučenih agenata u kontakt centrima koji rade bez prestanka, nema potrebe za brigom o tome da li će se brzo i adekvatno odgovoriti na pozive, da li su agenti u stanju da rade i da li imate dovoljno radne snage za to, posebno za vreme pandemije virusa Covid 19. Takođe, nećete morati da razmišljate o tome da li vreme koje je potrebno za odgovaranje na pozive odgovara vremenu za koje Vi ili Vaš tim možete biti u kancelariji ili da li ćete imati propuštene pozive ukoliko Vam se javi više klijenata ili kupaca u isto vreme.

Uz kvalitetan tim za call centar koji podržava Vašu kompaniju moći ćete uvek da se oslonite na tim profesionalaca posvećenih rukovanju jedinstvenom bazom klijenata i kupaca Vaše kompanije u vremenu koji i Vama i njima najbolje odgovaraju.

2. Pristupačne i fleksibilne cene koje se plaćaju po učinku

Morate priznati, zaposleni su najveći trošak vođenja bilo kog posla. Osim adekvatnih plata, nije uvek moguće obezbediti najveću moguću vrednost svakog radnog sata koji im plaćate. Međutim, kada je reč o call centrima, operater za pozivni centar naplaćuje samo usluge i vreme koje stvarno koristi. Pritom, možete biti sigurni u kvalitet njegovog rada i da nećete imati dodatne troškove nakon obuke rada. To znači da ne plaćate opštu platu u nadi da ćete dobiti refundaciju Vaše potrošnje, već da dodatno ulažete tačan iznos naplate za određenu uslugu koju pružate.

Call centar je tipičan primer savremenog cilja svih kompanija – da dobijete više ulažući manje.

3. Mogućnost pravljenja skripte toka korisničke podrške i trenutnog izveštavanja o prioritetnim pozivima

Korišćenje call centra omogućava Vam da dobijete dragocenu prednost rada jedan na jedan sa predstavnikom korisničke i tehničke podrške u pozivnom centru kako biste zajedno radili na kreiranju skripte toka korisničke podrške koja može pomoći u oblikovanju interakcija sa klijentima u standardizovani proces.

Vaša skripta može nastaviti da raste i da se razvija kako rastu potrebe Vaših klijenata i Vaši poslovni zahtevi. Odabirom izabranog skupa pravila, takođe možete da prilagodite koji pozivi imaju prioritet, ko prima obaveštenje o poruci i da li se te poruke isporučuju putem teksta, e-pošte, poziva ili na neki drugi način koji Vi izaberete. Oslobodite se spekulacija iz korisničke podrške i dozvolite sebi da se potpuno oslonite na proverene procese.

4. Kontrola kvaliteta na dohvat ruke

Napredni call centri nude pristup za slušanje snimaka razgovora između agenata i klijenata. Za razliku od zaposlenog koji se javlja na telefon u kancelariji i Vi možete da čujete samo jednu stranu razgovora, uz pomoć platformi call centara imate direktan pristup sopstvenoj platformi za rukovanje pozivima koja Vam omogućava da čujete obe strane bilo kog poziva. Na taj način, možete imati uvid u to koliko dobro Vaš klijent prima odgovore od agenata i date predloge o tome šta smatrate prikladnom taktikom za buduće pozive. Takođe, možete da prilagodite svoju skriptu za razne vrste usluga po potrebi.

Iskoristite sve prednosti transparentnosti i iskoristite svaki poziv kao priliku da potražite mogućnosti za poboljšanje rada Vaših zaposlenih, a ujedno i povećanje prihoda firme.

5. Poboljšanje unutrašnjeg fokusa

Vaše preduzeće postoji da bi služilo jedinstvenoj svrsi ili da bi rešilo određeni problem. Ako je Vaš cilj da posao uradite što efikasnije i efektivnije, ne možete sebi priuštiti da trošite dragoceno vreme, energiju, fokus i pažnju zaposlenih na svaki dolazni poziv. Na Vašu sreću, danas efikasno i organizovano rukovanje pozivima više nije takav bauk, već specifičan problem koji se rešava u domenu iskusnih operatera koji su obučeni za rad u takvim uslovima. Oni rade ono što najbolje rade, a vi ostajete fokusirani na ono što Vaše poslovanje čini jedinstvenim i uspešnim.

Osetićete veliko olakšanje kada primetite kako call centar funkcioniše.sam za sebe.

Nema boljeg vremena od sada da prestanete da dozvoljavate pozivima da kradu dragoceno vreme i resurse Vašeg poslovanja. Iako je svaki poziv važan, pametna je poslovna odluka da izvršite eksterni angažman te funkcije Vaše kompanije i usmerite svoje resurse na ono što najbolje radite. Korišćenje call centra Vam pruža upravo to.

Kontaktirajte agenta za angažovanje danas i videćete koliko će Vam značiti izlazak iz zone haosa u zonu komfora.