SMS POPUSTI

SMS popusti su grupni popusti koji vam pružaju jednostavan i pristupačan vid oglašavanja preko novog, redizajniranog sajta: www.smspopusti.rs. Za krajnje korisnike odnosno kupce vaših proizvoda ili usluga, sajt je najbrži i najjednostavniji, a Vama pored besplatne reklame i oglašavanja na našem sajtu, pruža mogućnost sticanja novih klijenata ili kupaca na najlakši i najsavremeniji način, jedinstven na našim prostorima. Zahvaljujući tehničkim mogućnostima koje imamo, naplatu vaučera vršimo putem sms poruke, tako da naplatu svog proizvoda ili usluge kupcu vršite Vi, na licu mesta, a mi Vam ne naplaćujemo proviziju.

Servis koji želimo da predstavimo je potpuno drugačiji i jednostavniji od ostalih sajtova sa popustima (grupovina, kupime, kupoman itd.) :

Naš servis vrši plaćanje putem sms-a, odnosno korisik svoj vaučer kupuje putem sms poruke

  • Korisnik ne mora da ide u banke i pošte, i čeka u dugim redovima
  • Nema dodatnog čekanja na vaučer
  • Nema štampanja vaučera
  • Nema registrovanja na sajtu

· Korisnik plaća isključivo Vama na licu mesta, sto znači da ni Vi ne čekate uplate od vaših proizvoda ili usluga

· Uz sve to, mi Vam ne uzimamo nikakav procenat, jer zaradjujemo od sms poruka

Pogledajte kratak info video o našem programu, koji Vam šaljemo na sledećem linku:

Nakon toga odlučite sami da li želite da budete među mnogim klijentima koji će se oglašavati na našem sajtu, gde Vaši korisnici mogu na jednostavan i brz način da dođu do željenih popusta. Obzirom da Vam mi ne uzimamo nikakvu proviziju, Vaš proizvod ili usluga mogu biti povoljniji pa samim tim i konkurentniji od ostalih!

A za Vas ovo možete biti i odlična reklama koja Vas ništa ne košta!

Posebna prednost ovakvog načina reklamiranje je prikupljanje baze klijenata sa brojevima njihovih telefona. Imamo tehničke mogućnosti za slanje BULK poruka (najdirektniji, najjednostavniji i najjeftinji način reklamiranja ili obaveštavanja vaših proverenih ili potencijalnih klijenata slanjem masovnih poruka). U dogovoru sa vama, možemo BULK porukama obavestiti sve vaše klijente o novim uslugama, proizvodima, akcijama i novitetima.