O Nama


OneClick Solutions je kompanija koja se od 2012. godine bavi pružanjem usluga iz oblasti informacionih i komunikacionih tehnologija. Kvalitetnim radom i posvećenim pristupom izgradili smo regionalnu lidersku poziciju na polju primene mobilnih i internet rešenja, kompleksnih rešenja za kontakt centre i savremenih govornih mašina. Pouzdanost, korektnost i posvećenost klijentima, temelji su na kojima počiva naša poslovna filozofija, po čemu nas klijenti prepoznaju, zbog čega nam ukazuju poverenje i ostvaruju dugotrajnu saradnju.

Ko smo mi

One Click Solutions je kompanija specijalizovana za izradu softverskih rešenja u SMS, Voice i Web oblasti, za široke potrebe ili po posebnim zahtevima i potrebama kompanija i korisnika.

Kompanija je registrovana kod RATEL-a kao VAS (Value Added Service) operator, odnosno pružalac usluga sa dodatom vrednošću (pozivi i SMS). Na istom polju imamo partnerstvo sa svim mobilnim operaterima koji posluju na teritoriji Srbije: Telekom, MTS, Telenor i VIP, a sarađujemo i sa najvećim mobilnim operaterima širom Evrope.

Pored toga, One Click Solutions je i zastupnik kompanije Sytel i kompanije Zycoo za zemlje zapadnog Balkana, i to na polju Softdial Contact Center rešenja, koje se odlikuje najvišim performansama i efikasnošću izlazno (outbound) orijentisanih kontakt centara i kampanja.

Usled povećanog obima posla, a u cilju proširenja kapaciteta, One Click Solutions je 2015. godine izvršio akviziciju poslovnih i tehničkih kapaciteta kompanije Fonlider.

Našim klijentima stojimo uvek na raspolaganju, bilo da je potrebno implementirati postojeća rešenja, razviti potpuno novo i njima prilagođeno jedinstveno rešenje, ili pružiti samo preporuku. Trudimo se da uvažimo specifične potrebe, ali i mogućnosti kojima klijenti raspolažu, a sve u cilju da dobiju potpuno rešenje, budu u koraku sa vremenom i ostvare dodatne profite. Pri tome, klijentima ne pružamo samo poslovna rešenja, već obezbeđujemo i najbolju konverziju i promociju njihovih poslovnih ideja i projekata.

Ono što ponosno ističemo jeste da za klijente MI NISMO TROŠAK. Kroz saradnju sa nama, naši klijenti smanjuju postojeće troškove poslovanja ili ostvaruju veću zaradu, čime svojim aktivnostima daju dodatu vrednost.

Naš tim

Zaposleni u kompaniji One Click Solutions svakodnevnim radom doprinose kreiranju novih rešenja i tehnologija koje klijentima olakšavaju komunikaciju sa potrošačima, pružaju komfor krajnjim korisnicima i daju dodatnu vrednost poslovanju i životu.

Strateškim regrutovanjem i zadržavanjem isključivo najtalentovanijih i najposvećenijih kadrova, kreirali smo radno okruženje u kome inovacije, praćenje trendova i postavljanje novih i viših standarda u uslugama nikada ne izostaju, a rad je zasnovan i na stalnom usavršavanju naših kadrova.


Kompaniju čini veliki broj mladih i stručnih profesionalaca iz oblasti programiranja, menadžmenta, digitalnog marketinga, prodaje, dizajna, finansija i pravnih poslova, među kojima su inženjeri i ekonomisti različitih profila, marketing menadžeri, pravnici itd. O uspehu Vaših projekata brinu naši projektni menadžeri, dok kompanija primenjuje različite koncepte optimizacije, sve u cilju stalnog unapređenja našeg rada i kvaliteta usluga za klijente i korisnike.

Težnja ka perfekciji u radu usmerena je pre svega, na zadovoljstvo klijenata. Naša najbolja reklama su klijenti koji su sarađivali sa nama, a koji potvrđuju uspešno realizovane projekte i nastavljaju saradnju na novim projektima. Danas, sa ponosom, možemo reći da sarađujemo sa preko četiri stotine partnera i klijenata širom Evrope.

Budite slobodni, kontaktirajte nas. Krenimo u budućnost zajedno.


Zašto mi?

Posedujemo veliko znanje i iskustvo na polju telekomunikacija, naročito u domenu razvoja Voice i SMS servisa. Razvili smo i značajan broj kompleksnih internet aplikacija od kojih neke uključuju i korišćenje custom streaming-a.
Uz naša rešenja i tehničku podršku uspešno posluje preko 400 kompanija.

Svoje poslovanje smo podredili svojim klijentima.
U svakom trenutku znate da tim iskusnih profesionalaca radi za Vas. Sledite primer uspešnih kompanija koje su svoje poverenje poverile nama.

Naši konsultanti će vam brzo i efikasno predstaviti rešenje kojim unapređujete svoje poslovanje. Uštedećemo Vam sate potrage za modelom koji će najbolje zadovoljiti Vaše potrebe i preporučiti Vam upravo ona rešenja koja će, sa minimum Vaših resursa, dati najplodnije rezultate. Uštedite vreme i resurse!

Nemojte ulagati vreme i novac u skupu opremu, softver i obuku, mi smo to vreme i novac već uložili za Vas. Na Vama je samo da nam predočite svoje potrebe i mi ćemo naći najbolje rešenje za Vas.
Mi nismo trošak. Naša naknada je daleko manja od uštede ili dodatne zarade koju ostvarujete u radu sa nama!

Partneri o nama
 • Suradnja sa poduzečem Oneclick Solution nam je otvorila nove horizonte na svim segmentima. Njihova ekipa je bila promptna i pozitivna, tako da su bili svi zahtjevi rješeni u roku. Zahvaljujem se ekipi i nadam se još veči suradnji.
  - Jernej Kenda, Novatel
 • "Hvala vam na izuzetnoj saradnji tokom nagradne igre "Dobro jutro, džezveri". Podrška vaše kompanije tokom ovog projekta je bila na vrhunskom nivou i od izuzetnog značaja. Bilo je zadovoljstvo sarađivati sa timom posvećenih profesionalaca kao što ste vi. Radujem se saradnji sa vama na nekom od narednih projekata."
  Vladimir Stijelja, Account Assistant, Kreativa Unlimited
 • Glavni adut ove kompanije je mlad, profesionalan i ambiciozan IT tim. Zadovoljstvo je raditi sa tako obrazovanim i kreativnim ljudima.
  - Goran Zečević, Business Outlook
 • Sa kompanijom “One click solutions” sarađujemo veoma uspešno na polju SMS i VOICE servisa. Reč je o veoma profesionalnoj, modernoj i ažurnoj kompaniji. Veliko je olakšanje kada za saradnika imate firmu, kojoj su Vaši ciljevi na prvom mestu.
  Božidar Radetić, Telemon
 • Inovativnost, kreativnost i široko znanje o modernim tehnologijama su najveća prednost ove kompanije.
  - Zoran Tadić, IT Creator, Beograd
KONTAKTIRAJTE NAS ZA DODATNE INFORMACIJE
Telefon: 011/4429-129
Mail: marketing@oneclick.rs
Pratite nas na društvenim mrežama
x
Korišćenjem našeg sajta potvrdjujete da ste pročitali politiku privatnosti ovog sajta i da ste sa njom saglasni.
Za više detalja o politici privatnosti na ovom sajtu pogledajte ovu stranicu. Slažem se