Usluge

Kontakt centri i voice kampanje

Kompanija OneClick Solutions je zastupnik engleske kompanije Sytel i kompanije Zycoo, koje su svetski lideri za usluge kontakt centara. Kontakt centar danas predstavlja centralno mesto sprovođenja poslovne strategije organizacije u odnosu sa korisnicima. Oni više nisu ograničeni samo na velike organizacije, već su postali uobičajeni standard u kompanijama kojima je zadovoljstvo korisnika prioritet u poslovanju.

Mobilni marketing

Mobilni marketing je novi marketinški kanal koji omogućuje veoma jednostavnu i brzu dvosmernu komunikaciju između brendova i potrošača, bez obzira na doba dana i mesto na kojem se potrošač u tom trenutku nalazi. Takođe, uz posedovanje odgovarajuće baze proverenih potrošača, postoje zaista velike mogućnosti ciljanog reklamiranja, a u odnosu na njihove demografske podatke i potrošačke navike. Pored svega navedenog, mobilni marketing je dosta jeftiniji i lakši za pripremu, realizaciju i praćenje efikasnosti.

PREMIUM USLUGE

Ukoliko želite da naplatite dospela potraživanja ili pružite korisnicima neophodne informacije, savete, pomoć i na taj način izgradite dobar odnos sa njima, premium servisi naše kompanije idealan su izbor za Vas. Nudimo Vam kompletno rešenje za telefonske usluge s posebnom tarifom i dodatnom naplatom.

INTERNET MARKETING

Ukoliko znate da 2, 81 miliona ljudi u Srbiji, a skoro 4 milijarde u svetu, koristi internet svakodnevno, jasno Vam je da nije svejedno na koji način „nastupate“ online. Zbog toga, internet marketing postaje sve bitniji za ostvarivanje profitabilnosti preduzeća, jer Vam omogućava da, veoma povoljno i efikasno, povežete svoje proizvode i usluge sa krajnjim kupcima

KONTAKTIRAJTE NAS ZA DODATNE INFORMACIJE
Telefon: 011/4429-129
Mail: marketing@oneclick.rs
Pratite nas na društvenim mrežama
x
Korišćenjem našeg sajta potvrdjujete da ste pročitali politiku privatnosti ovog sajta i da ste sa njom saglasni.
Za više detalja o politici privatnosti na ovom sajtu pogledajte ovu stranicu. Slažem se